19:00

Östers IF

Referat: Värnamo Södra FF - Östers IF 1-5 (0-2)

DM-äventyret över

Öster blev för svåra i kvällens DM-kvartsfinal och vann rättvist inför en härligt stor publik på Gröndal.

På förhand kändes det som en nyckel att inte släppa till mål tidigt så vi kunde ta oss in i matchen med tålamod. Men tvärtom blev det 0-1 efter fyra minuter och 0-2 efter åtta samt ett gult kort strax därefter med 10 minuter en man kort som följd. Uppförsbacke...

Starkt då att inte släppa till mer under halvleken och i alla fall lite hota även framåt.

Andra halvlek börjar vi med bra energi men återigen kommer ett tidigt baklängesmål till 0-3. Nytt hopp strax därefter då Carl och Albin stressar Östers försvar och Albin kan vinna bollen och spela fram Carl som sätter 1-3.

Vi lyckades dock inte skapa tillräckligt för att reducera ytterligare och istället gör Öster ytterligare två mål sista tio.